A TVS mindig is tudatos döntéseket hozva helyezte termékeit hierarchiája csúcsára, folyamatosan új technológiák és anyagok utáni kutatásokra, valamint a termékfejlesztésre összpontosítva energiáit egyetlen céllal, hogy minél több naprakész megoldást találjon a végfelhasználók elégedettségének érdekében.

A TVS kettős célt kitűzött ki a kivitelezés kapcsán: olyan márkát teremteni, mely harmonizál a hagyományokkal és a fejlődéssel egyaránt, valamint hogy a termékeit a helyi tradíciók egészítsék ki - azok szelleme és eszenciája, vagyis érződjön a termékeken az "olasz akcentus".

Bizonyos, hogy nem könnyű megfelelni ezeknek a célkitűzéseknek, de bízunk abban, hogy képesek leszünk ebből előnyt kovácsolni.

 

A tervezők

A fontos együttműködő partnerekről beszélve meg kell említeni TakahideSano-t, a híres tervezőt, akivel már a '90-es évek közepétől kezdve szoros az együttműködés. A későbbiek során együttműködések kezdődtek tervezőkkel: Giugiaro-val, a StudioMatteoThun&Partner-rel, valamint a mérnök Marco Della Torre-val.

 

Marco Della Torre

Az együttműködés 2009-ben kezdődött két fontos projekttel: egy új stand az Ambiente 2010 kiállításra (Frankfurt), és a Natural termékcsalád tervezése.

 

Matteo Thun

2003 óta dolgozik a TVS a MatteoThun&PartnersStudio-val. Az első termékcsalád, mely ebből az együttműködésből született az Archetun. Az évek során a partnerkapcsolat a MatteoThun&PartnersStudio-val, a tervezőkkel és mérnökökkel, MatteoThun-nal és Antonio Rodriguez-zel szorosabbá vált, és olyan új termékcsaládok születtek, mint a Terra, a Terra Bianca (a kerámia bevonatú verzió) és a  One.

 

Takaide Sano

A TVS és a tervező, TakaideSano kapcsolata a '90-es években kezdődött egy rendkívül funkcionális, nagyon stílusos fogantyú megtervezésével. Hosszú évek együttműködése során 2010-ben megszületett a Multi termékcsalád, mely teljes egészében a tervező érdeme.

Keress minket Facebook-on

Elérhetőségünk

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.

Minden munkanapon 07:30 - 16:00

+36 (1) 477 7020

 info@cady-trade.hu

Go to top