TVS -az innováció értéke. Eredeti olasz konyhafelszerelés.

Egy márka, mely több mint 40 éve töretlenül piacvezető.


Az Olasz TVS cég 1968-ban Olaszországban, Urbino városában kezdte meg működését, és azóta gyárt magas minőségű, különleges kivitelű, időtálló konyhai edényeket, eszközöket. Egyedülálló technológiával a tökéletesen kidolgozott edények megalkotása mellett, nagy figyelmet fordít a környezet védelemnek és az egészséges főzés megteremtésének. A vállalat sikere a folytonosan megújuló minőségi kínálatban és a vásárlóknak nyújtott magas színvonalban is megnyilvánul. A TVS Olaszország első számú edény gyártói közé tartozik, és kulcsfontosságú szereplője a nemzetközi konyha piacnak.

A TVS és munkatársai nap mint nap egy közös cél érdekében tevékenykednek. Azon dolgoznak, hogy tökéletes termékeket gyártsanak, melyekkel felhasználóik az ételek készítése közben kibontakoztathatják kreativitásukat és fejleszthetik a jólét érzését.

Egészség, környezetvédelem és természettudatosság együtt alkot egy új életformát, egy egészségesebb életmódot.


Az olasz TVS edények megvásárolhatóak a Cady-Trade '95 Kft. bemutatótermében, azaz a 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8. szám alatt, interneten ezen az a webáruházon keresztül, valamint viszonteladó partnerünknél, a Media Markt üzleteiben.
 
 

Cady-Trade '95 Kft.

Olyan professzionális és csúcstechnológiájú márkák kizárólagos importőre, mint a Saeco vendéglátóipari kávéfőzőgépek és italautomaták, Valera svájci professzionális hajformázó és hajápolási eszközök, valamint olyan kiváló minőségű márkák magyarországi képviselője, mint a Pellini olasz kávékeverékek, valameint a ceyloni Vintageteas különleges teái.

Keress minket Facebook-on

Elérhetőségünk

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.

Minden munkanapon 07:30 - 16:00

+36 (1) 477 7020

 info@cady-trade.hu

Go to top