A Cady-Trade ’95 Kft. által üzemeltetett weboldalon történő böngészéssel, használattal és vásárlással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Cady-Trade ’95 Kft. által biztosított weboldalak használatára és szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

Üzemeltető cégadatai

Webáruház üzemeltetője a Cady-Trade ’95 Kft.
Cégnév: Cady-Trade ’95 Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: Cady-Trade ’95 Kft.
Székhely: 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.
Adószám: 12038631-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-369951
Telefonszám: +36 (1) 477 7020
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A TVS oldal közvetlenül átvezet a Cady-Trade '95 Kft. webáruházába, ahonnét a termékek könnyedén és egyszerűen megvásárolhatóak.

A vásárlásra az alábbi feltételek vonatkoznak:

TVS termékek személyes átvételének lehetősége
A megrendelt termékeket személyesen is átveheti bemutatótermünkben, a 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a. szám alatt, minden munkanapon 08:00 és 16:00 óra között.

WEB szállítási feltételek
Cégünk, mint a TVS márka kizárólagos magyarországi forgalmazója, kávéinkat és egyéb termékeinket raktárról biztosítjuk, rövid, a megrendeléstől számított 2-5 munkanapos szállítási határidőkkel. Amennyiben az adott termékből nem lenne készletünk, akkor telefonon vagy e-mail-en keresztül értesíteni fogjuk, és tájékoztatjuk a szállítás várható időpontjáról.


Fizetés és szállítás
A vételár összege a kiválasztott termék mellett látható, amely az Általános Forgalmi Adót már magába foglalja.

A webáruházban megrendelhető termékek árainak változtatási jogát fenntartjuk.

A honlapjainkon feltűntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. A honlap készletinformációt nem tartalmaz és nem képes készletre vonatkozó adatot (készletet vagy készlethiányt) figyelembe venni. Előfordulhat olyan eset, hogy egy adott termék nincs készleten és átmenetileg vagy tartósan nem beszerezhető. Cégünk saját döntési jogkörében jogosult bármely termék forgalmazásának megszűntetéséről dönteni.


Amennyiben hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan helytelen árnál, mint például a ”0,- Ft”, a rendszerhibából eredő hibás áron a Cady-Trade ’95 Kft. nem köteles átadni a terméket, hanem felajánlhatja a helyes áron történő átadást. Ennek ismeretében az Ügyfél elállhat a vásárlási szándékától.

A megrendelt terméket/termékeket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk. A DPD futárszolgálat munkanapon 08:00 – 17:00 óra között szállítja ki a termékeket. Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérjük, hogy a szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben Ön vagy más - az átvételt lebonyolítani tudó személy - tartózkodik! Utánvétes fizetési mód választása esetén a kiszállított termékek árát és a szállítási díjat a futárnak kell átadni. A megadott számlázási címre kiállított számlát a csomagban találja. A számla a szállítási díjat is tartalmazza.

A kiszállítás díja nincs beépítve a termékek árába. Szállítási díj/csomag (bruttó Ft)


  3 kg-ig 3,1-10 kg-ig 10,1 - 20 kg-ig 20,1 kg felett
Utánvétes fizetés 1.890,- Ft 3.490,- Ft 3.690,- Ft 5.190,- Ft
Előre utalás 1.690,- Ft 1.790,- Ft 1.990,- Ft 3.490,- Ft
Bankkártyás fizetés
1.690,- Ft 1.790,- Ft 1.990,- Ft 3.490,- Ft


Fizetési lehetőségek:
- Utánvét
- Előre utalás
- Bankkártyás fizetés
Mindhárom fizetési mód magába foglalja a csomagolás díjat, amelynek bruttó értéke csomagonként: 450,- Ft.

Utánvétes fizetési mód:
Utánvétes fizetési módnál a szállítási díj magába foglalja a pénzkezelés díját is. A DPD futárnak kell átadni a megrendelt termék/termékek ellenértékét, amelynek kifizetéséről elismervényt kap. A számlát a csomagban találja.

Előre utalásos fizetési mód:
Előre utalásnál a szállítási költséget nem terheli pénzkezelési díj! A webáruházunkban leadott megrendelést követően 1 munkanapon belül díjbekérőt állítunk, ami tartalmazza a bankszámlaszámot is, ahová a megrendelés összegét utalnia kell. A csomagot azt követően adjuk át a futárszolgálatnak, miután a díjbekérőn szereplő összegről megkapjuk a kapcsolódó ellenérték jóváírását tartalmazó bankszámlakivonatot. Kérjük, előre utalásnál minden esetben várja meg az előlegbekérőt és tűntesse fel annak sorszámát az utalás megjegyzésében!

Bankkártyás fizetési mód:
A bankkártyás fizetési módot választva kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.
A tranzakció összege nem kerül azonnal terhelésre, hanem csak zárolja a számláján a vásárlásnak megfelelő összeget. 1 munkanapon belül visszaigazoljuk megrendelését és a tényleges terhelés csak ekkor történik számláján.

A kiválasztott áru/áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Mindössze annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintson, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

bankkartyak

WEB garanciális feltételek
A Cady-Trade ’95 Kft., TVS kizárólagos magyarországi forgalmazója, nagy hangsúlyt fektet a minőségi értékesítés utáni szolgáltatásokra. A garanciavállalás kizárólag az általunk forgalomba hozott tartós fogyasztási cikkekre és azok gyári hibájára vonatkozik. Élelmiszerre nem terjed ki garanciavállalásunk.


8 napos pénz visszafizetési garancia az alábbi esetben érvényes.

Elállás joga
Futárpostai kézbesítés esetén a megrendelése során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Minden termék esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, nem használt és hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Elállási szándékát az átvételtől számított 8 napon belül jelezheti.
• Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de nem használt és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza hozzánk. Elállás esetén a terméket nem veheti használatba.

A visszaküldés címe: Cady-Trade 95 Kft. H-1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/a.
• Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.
• Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie, az átvételtől számított 8 napon belül.
• Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor, annak átvizsgálását követően 15 napon belül visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra. Amennyiben postán vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra.
• A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, csomagolási és utánvét költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyek Önt terhelik. Az áruházunkban feltüntetett teljes szállítási díj általában kedvezményes díj, a visszatérítésből a csomagolás díján felül a futárszolgálat által felszámolt teljes szállítási és utánvét díját levonjuk. Abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen vagy csökkentett áron történt, meg kell térítenie a termék súlya és értéke alapján kalkulált kiszállítási, csomagolási és utánvét költségét is, amit kedvezményként a elengedtünk a házhozszállításkor. Amennyiben a terméket bankkártyával fizeti, a fizetési tranzakció díját ugyancsak levonjuk a visszatérítésből (ilyenkor nincs utánvét díj).
• Abban az esetben, ha a terméket használatba vette, és ez a termék értékének csökkenésével járt (pl. sérült gyári csomagolás, szennyeződés), úgy a terméket nem, vagy csak érték egyeztetéssel tudjuk visszavenni.
• Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
• A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Panaszkezelés
Panasztétel, illetve probléma bejelentési szándék esetén, kérjük, hogy forduljanak hozzánk írásos formában az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül, vagy személyesen a 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8 szám alatt állunk szíves rendelkezésére.

Panaszbejelentését követő 15 munkanapon belül kivizsgáljuk, és írásos formában megválaszoljuk az adott kérdéskört a megadott e-mail címre vagy postai címre küldve.
Adatvédelmi nyilatkozat
A Cady-Trade ’95 Kft. tiszteletben tartja személyes adataihoz fűződő jogait.
Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket önkéntesen adott meg. Hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem továbbítjuk adatait. Ez alól kivételt képez, ha jogszabály, hatóság vagy bíróság rendeli el adatainak közlését.
Az adatkezelés időtartama: határozatlan. Természetesen bármikor módosíthatja, helyesbítheti, illetve törölheti adatait nyilvántartásunkból. Adatainak törlésekor visszavonja hozzájárulását a személyes adatainak felhasználására és feldolgozására. A hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő a Cady-Trade ’95 Kft. jogosult a regisztrált felhasználó részére hírlevelet küldeni vagy egyéb reklám tartalmú levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor az adatai megadása mellett egyértelműen beleegyezését adta a megfelelő mező kipipálásával.


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, amennyiben további kérdése merül fel.

Keress minket Facebook-on

Elérhetőségünk

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.

Minden munkanapon 07:30 - 16:00

+36 (1) 477 7020

 info@cady-trade.hu

Go to top